Tjahas. Se ois yökköilyä tiedossa seuraavat tunnit. Toivottavasti on rauhallista ja toivottavasti jaksais hyvin valvoa. Mikään ei meinaan oo rankempaa kun kituuttaa tunnit klo 4-7 välillä jos on aivan kuoleman väsynyt.

Tälläsenä vähemmän täyspäisenä "hetken mielijohteesta"-ihmisenä ajattelin heittää itselleni tässä pikku pikku haasteen taas. Johan mä eilen otin suht kevyesti liikuntojen suhteen. (eilen siis pyöräilin melko rauhaisaa tahtia noin 2 x 4,5km uimarannalle & takas kotiin ja uin kohtalaisen matalilla sykkeillä noin vartin ja venyttelin jalkojen lihaksia vedessä. Lähinnä mielen huollollista liikkumista matalilla sykkeillä ja palauttelua sen 8km hölkkä-rääkin jälkeen).

Tänään siis pyöräilin tuon mun pikkusta vajaan 12km duuni-matkan ja aamulla meinaan jatkaa tästä töistä vanhempien luokse toiset suunnilleen saman verran. Saattaa siinä klo 7 aamulla kävästä mielessä että oliko tässä nyt mitään järkeä taas... Mutta toisaalta voi sitä fiilistä kun pääsee sit kuumaan suihkuun ja nukkumaan. Toivottavasti saan porukoiden kissan kainaloon vielä.

 Ollaan menossa huomenna äiskän ja iskän kanssa ideaparkiin ja ajattelin että nappaan siitä samalla päivän liikunnat pyöräilemällä jo ennen shoppailua. Kyllä mä uskon et rauhallista tahtia selviin siitä aamun rykäisystä, mutta eri asia on mites sitten iltapäivällä selviän kotiin... Matkaa on meinaan sitten varmaan se lähemmäs 20-25km ja aamun pyöräily, yövuoroväsy ja shoppailupäivä takana. Mutta uskon että on melkoisen voittaja olo kun kotiin pääsee. Täytyy miettiä hyvä reitti valmiiksi.

Ollaan kuulolla miten akan käy.