Eilen oli mitä kivoin vapaapäivä. Hengailin aamun ihan rauhassa hyvän aamupalan merkeissä ja sit iltapäivästä aattelin et joskos sitä raahaisi ruhonsa jonkinlaisen liikunnallisen aktiviteetin pariin. Mikä tsäkä että samoihin aikoihin ihana ystäväiseni ehdotti että lekkeiltäiskös. No toki ja indeed.

Siitä se ajatus sitten lähti ja lopulta siitä muodostuikin erittäin hauska useamman tunnin yhdistetty kävely-biitsi iltapäivä. Olin jotenkin ajatellut että tohon läheiselle rannalle on noin 2km matkaa, vähän kyllä käpsytellessä ihmettelin että mites tässä nyt menee 45minsaa, mutta hyvässä seurassa ja juoruillessa viime aikojen kuulumisia ei matka eikä mikään tunnu pitkältä. Rakastan sitä kun ajantaju katoaa, tai pitäskö sanoa "matkantaju" tässä tapauksessa. Kiva huomata ettei ole niin rapakuntoinen kun  vaikkapa vuosi sitten kun itsekin yllättyy millaisia matkoja tulee tallustettua "ihan tuosta vaan".

Eli siis onneksi oli toi runkeeper päällä niin selvisi sitten että matka olikin yli 4km per suunta. Tuli siis melkein vahingossa käppäiltyä ihan sopivaa tahtia melkein 9km eilen. 

Uidessa ja rannalla hengaillessa meni myös ihan huomaamatta aikaa, mutta tulipahan kuulumisia vaihdettua sangen perusteelisesti ja mikäs sen mukavampaa.

*************************************************************

image-normal.jpg

Eiisiä lenkki-maisemia. Tykkään niin kovaa tosta "sydänkävely puhelin appsista" Becelin liikunta-kampanja jossa becel lahjoittaa rahaa "woman in red:lle" jokaisesta kävellystä kilometrista. Rahat menee naisten sydänterveyden tutkimukseen. Hyvä ja tärkeä aihe siis ja mitä parhain idea lahjoittaa noin että itse liikkuu joka kilsan ja euron eteen!!!

Aivan ihanaa kun on kesä, hittolainen. Maisemat on ihanat täällä "maalla" kun kaikki on vehreetä ja kukat on aikalailla parhaimmillaan tienvarsilla jne. Mikäs siinä on sporttaillessa, vaikka ihan vaan rauhaksiin mieltä lepuuttaen.

Tänään en rehkinyt mitenkään hulluna. Tein rauhallisen noin 30min pyörälenkin, muutamia kilsoja vaan. Ajelin itseasiassa hakeen kaupasta kissanruokaa ja vissyä, mut kiertelin tuolta pitkin ja poikin että tuli vähän lisäkilsoja. 

Oli jollainlailla niiiiiiin kiva fiilis että kaupassa jammailin hyllyjen välissä musaa popitellen kuulokkailla. Saatoin näyttää aika crazyltä mutta eipä se haittaa.